puzzel kwaliteit

Nu een fotopuzzel ontwerpen

€ 22,99
€ 25,99
€ 29,99 € 27,99
€ 36,99 € 29,99
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
vr, 03.04.2020 – ma, 06.04.2020

Fotopuzzel kwaliteit

Nu een fotopuzzel ontwerpen

€ 22,99
€ 25,99
€ 29,99 € 27,99
€ 36,99 € 29,99
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
vr, 03.04.2020 – ma, 06.04.2020

Wij willen met elke puzzel nog beter worden. Wij hechten zeer veel waarde aan hoge kwaliteit en bijzondere zorgvoud. Voor ons is perfect net goed genoeg, en alleen zo wordt uw individueel vervaardigde fotopuzzel een echte blikvanger. Per slot van rekening heeft u met veel gevoel uit oude familiealbums, uit de doos met herinneringsfoto´s of van een eigen geschilderd kunstwerk het fotomotief uitgezocht. Vooral als u de fotopuzzel aan iemand wilt geven van wie u houdt, dan verlangt u vanzelfsprekend hoge kwaliteit. Door professionele verwerking van de puzzel en een oog voor details willen wij aan dit verlangen voldoen.

Elk stukje apart

Onze Know-how verandert uw fotomotief in een puzzelkunstwerk. En onze bijzondere stansmachines zorgen ervoor, dat de stukjes precies in elkaar passen en zo een gelijkmatig en compleet beeld onstaat. Het gevarieerde stanzen zorgt bovendien voor echt puzzelplezier. Zo wordt u in een paar stappen tot beeldende kunstenaar.

Stevig puzzelkarton

Door het gebruik van hoogwaardig puzzelkarton wordt uw fotopuzzel zeer stabiel en bestemd om lang te bestaan. Voor steeds weer nieuw puzzelplezier. Zelfs na veelvuldig gebruik blijft de vreugde aan het leggen bestaan. En de 2,2 mm dikke stukjes zijn ook voor kinderen sterk genoeg. Wij letten naast de hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen vanzelfsprekend ook op het milieu.

Edele bovenkant

Onze fotopuzzels zijn gekenmerkt door een niet reflecterende matte bovenkant, die de fotopuzzel er zeer edel uit laat zien. Uw puzzelplezier wordt niet bedorven door ongewenste spiegelingen, zelfs niet bij directe lichtstraling. Het maakt dus niet uit of u in de winter bij kaarslicht of in de zomer in uw tuinhuisje of caravan de puzzelkoorts krijgt. Het gebruikte papiermateriaal zorgt ervoor dat het beetpakken van de puzzelstukjes aangenaam is.

Strenge laatste inspectie

Vanzelfsprekend krijgen alle fotopuzzels een laatste inspectie, want alleen die puzzels, die aan onze hoge voorwaarden voldoen, mogen de productie verlaten. Daarvoor wordt iedere fotopuzzel na de productie nog eens precies onder de loep genomen. Want uw blijdschap over een geschenk dat goed is aangekomen, is onze drijfveer, elke dag weer!