Fotopuzzels en spellen – vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck

Een Puzzel-Adventskalender voorbereiden

Puzzel-Adventskalender

Productbeoordelingen:
2 sfeer gevulde kalender lay-outs
200 stukjes, passend verdeeld over 24 vakjes
27 cm x 39 cm x 6 cm
Optioneel met snoepgoed
vanaf € 29,99
Verwachte leverdatum:
ma, 22.10.2018 – di, 23.10.2018
Productbeschrijving
Tips & ideeën
Puzzelbenodigdheden
Veel gestelde vragen

Productbeschrijving

Advent is het begin van het kerstseizoen. De adventskalender is de countdown voor de Kerst en begint op 1 december. De adventskalender heeft 24 deurtjes en iedere morgen mag het deurtje met het nummer van de dag worden geopend. Zo is er iedere dag een verrassing.

Deze advent wordt heel anders. Met een Puzzel-Adventskalender zorgt u voor de nodige afwisseling. Dit nieuwe artikel krijgt u alléén bij ons. De 24 vakjes zijn gevuld met puzzelstukjes van uw foto – iedere dag een paar stukjes, die natuurlijk al samen passen en een deel van de fotopuzzel vormen, die dan met de Kerst klaar is.

Is er iets spannender dan een puzzel, waarvan u de inhoud niet kent? Zowel kinderen als ook familie en vrienden vinden dit leuk. Onze unieke adventskalender is een echte verrassing en een gezellige adventsbelevenis.

Het plezier aan het laten groeien van de puzzel brengt licht in de donkere dagen en verhoogt de vreugde voor het kerstfeest

De Puzzel-Adventskalender met 200 puzzelstukjes krijgt u voor € 29,99 – Als u wilt, pakken wij bovendien snoepgoed in de vakjes. U kunt kiezen uit drie verschillende setjes.

Leeftijsadvies

Vanaf 5 jaar

Zo werkt het

Zo werkt het stap 1
  1. U uploadt de foto voor uw fotopuzzel
Zo werkt het stap 2
  1. Wij produceren uw fotopuzzel
Zo werkt het stap 3
  1. ... en vullen de vakjes van de adventskalender met de 200 stukjes*

Maat van de adventskalender

Maat van de adventskalender

Maat van de adventskalender vakjes

Maat van de adventskalender vakjes

Maat van de puzzelstukjes

Maat van de puzzelstukjes

Maat van de gelegde fotopuzzel

Maat van de gelegde fotopuzzel

In verhouding

In verhouding

Exquise snoepgoed

Als u wilt kunt u in het bestelproces snoepgoed kiezen voor in de Puzzel-Adventskalender.

Bij het snoepgoed voor de Puzzel-Adventskalender hebben wij voor voor de premium producten van de volgende fabrikanten gekozen:
Lindt
Haribo
Ritter Sport
Riegelein

En daarom kunnen wij hem aanbevelen...

Ideaal cadeau

Deze adventskalender is exclusief alléén bij ons verkrijgbaar. Hij is origineler dan een gewone adventskalender uit de winkel. Als u Sinterklaas iets vroeger viert, dan slaat u twee vliegen in één klap. U maakt de hele maand december lekker spannend en u kunt tot en met de Kerst van dit cadeau genieten.

Hij is geschikt voor iedereen

Keuze uit een lay-out voor kinderen of een neutrale lay-out, briljant gedrukt. De vakjes zijn makkelijk te openen, ook voor kinderhanden. De puzzelstukjes zijn vrij groot, de juiste maat voor kinderen en oudere mensen. Puzzelen is leuk, het bevordert de concentratie en de motorische activiteit.

Vorig jaar al de "most wanted"

Hij wordt ieder jaar als beperkte editie gedrukt. De vakjes kunnen bijvoorbeeld ook met eigen kleine voorwerpen worden bijgevuld. Als u wilt, kunnen wij ook nog een passende lijst voor de fotopuzzel in hetzelfde pakket meeleveren.

Tips & ideeën

  1. Wist u, dat alléén passende puzzelstukjes in de vakjes worden gestopt? Zo kan degene, die de Puzzel-Adventskalender als cadeau heeft gekregen, iedere dag een bij elkaar passend deel van de fotopuzzel leggen. 24 adventsdagen betekent 24 minipuzzels. Dagelijks met 8 stukjes en op de kerstavond dan de laatste 16 stukjes.
  1. U vindt de Puzzel-Adventskalender wel spannend, maar u heeft net even geen idee welke foto daarvoor in aanmerking komt? Wij hebben ontwerptips voor u voorbereid – dan maakt het niet uit of het voor een kind is, voor uw liefste, voor Opa en Oma of voor een vriend of vriendin. Hier is onze plaatjes top 10 voor de Puzzel-Adventskalender.
Foto liefdesboodschap

U wilt uw liefste iets bijzonders cadeau geven? Laat u hem of haar toch gemeenschappelijke herinnering leggen! Daar dan nog een lief berichtje erop en u verovert zijn of haar hart zeker nog een keer! Ook origineel om een huwelijksaanzoek te doen

Foto vakantie

Uitgerekend in de winter denken we graag terug aan de laatste zomervakantie. Neemt u toch voor de puzzel in de adventskalender een leuke vakantiefoto. In de donkere dagen van december wordt dan van dag tot dag duidelijk, welk prentje het is. Goh, wat een zonnige herinnering!

Foto kind

Als jullie nog niet zo lang geleden ouders zijn geworden, dan verheugt uw partner zich het meest over een puzzel met het kind erop. Opa en Oma zouden het beslist ook heel leuk vinden, om in de adventstijd hun kleinkind te kunnen puzzelen.

Foto tegoedbon

U zoekt nog een origineel cadeau of u wilt iemand bedanken? Nodigt u hem of haar uit voor een wellness-weekend, een picknick of een concert en stopt u de uitnodiging in één van de vakjes van de adventskalender. Op deze manier is de verrassing dubbel zo groot.

Foto huisdier

Meestal krijgen de kinderen een adventskalender. Welke puzzel zou uw zoon of dochter het leukst vinden? Misschien een puzzel met hun huisdier of samen met de beste vriend of vriendin? U weet zelf het beste wat uw kinderen willen.

Foto Kerst

U kunt ook op ouderwetse manier in de adventsstemming komen. De kerstboom was het afgelopen jaar bijzonder mooi? U heeft een sneeuwpop gemaakt? Neemt u toch de foto daarvan en zet deze op de 200 stukjes puzzel, zo kunt u deze herinnering nog een keer genieten.

Foto huisdier nieuw

De nieuwe viervoeter krijgt dit jaar een ereplaats... in de adventskalender. Ons voorstel: Laat u de ontvanger eerst de foto van het huisdier puzzelen en met de kerstavond kan dan de nieuwe familievriend – in het echt – uit de cadeauverpakking springen!

Foto familie

Uw familie is het belangrijkste in uw leven? Een foto met de hele familie is natuurlijk super op een puzzel. Als u de fotopuzzel dit jaar tijdens de advent stukje voor stukje legt, dan kunnen ze hem met de Kerst allemaal zien.

Foto schoolvrienden

Adventskalenders worden graag door schoolmaatjes gebruikt. Per slot van rekening zijn er genoeg leuke foto´s van bijvoorbeeld de laatste schoolreis, het sportfeest of het schoolbal. Eén ding is zeker, de schoolvriend of vriendin zal hier wel van opkijken.

Foto collega´s

Met onze collega´s zijn we bijna de hele week samen. Waarom niet een foto van de afsluiting van het laatste project nemen en in de adventskalender doen. Kleine cadeaus zorgen voor een fijne sfeer en versterken de teamspirit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Puzzelbenodigdheden

Puzzellijst
€ 24,99 € 22,99
Puzzel lijm
€ 6,99 € 6,29
Puzzel mat
€ 17,99 € 16,19

Veel gestelde vragen

Hoe bestel ik mijn persoonlijke Puzzel-Adventskalender?
Nadat u de foto voor op de puzzel heeft geüpload, kiest u één van de twee adventskalender lay-outs en zoekt u (natuurlijk alleen als u dat wilt) het snoepgoed erbij.
Kan ik misschien een eigen foto voor op de adventskalender laten zetten?
Dat gaat helaas niet. Alléén de fotopuzzel kan gepersonaliseerd worden.
Passen de stukjes uit één vakje bij elkaar?
Er worden alléén bij elkaar passende stukjes in een vakje gestopt. Zo kunt u op elke dag een bij elkaar passend deel van de puzzel leggen.
Moet ik de adventskalender met snoepgoed laten vullen?
Nee hoor, u kunt de adventskalender ook alleen met de fotopuzzelstukjes erin bestellen.
Kan ik ook meer dan één puzzel in de adventskalender laten pakken?
Nee, het productieproces is zo ingericht, dat er maar één fotopuzzel in de advent kalender kan worden gedaan.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.