Fotopuzzel 48 stukjes

» Productbeoordelingen:
(94)
4,77/5,0
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
wo, 29.03.2023 - do, 30.03.2023
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
wo, 29.03.2023 - do, 30.03.2023

€ 19,99

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
wo, 29.03.2023 - do, 30.03.2023

Productbeschrijving

Doek omhoog voor de nieuwe 48 stukjes fotopuzzel. Wat heeft hij te bieden? De kwaliteit van een premium fotopuzzel inclusief een gepersonaliseerde puzzeldoos. Van onze fotopuzzels is deze het makkelijkst te leggen. Een hanteerbaar aantal puzzelstukken met een groot eindformaat; samengesteld met extra grote stukken en een zeer aangename haptische waarneming. Minder snijlijnen en daardoor een vrij ongestoord fotomotief, waarbij de details ook goed herkenbaar zijn. Vanzelfsprekend garanderen wij ook bij deze XXL stukken een unieke pasnauwkeurigheid.
Onze fotopuzzel met 48 stukjes is de perfecte entree in de wereld van de premium fotopuzzels – juist voor kleine kinderen, bejaarden, mensen met dementie en iedereen die een niet al te lang durend puzzelplezier zoekt.

 

Leeftijdsadvies

Vanaf 4 jaar

Verpakking

De fotopuzzel wordt in losse stukjes geleverd in de door u gepersonaliseerde puzzeldoos.

Maat van de doos:

Fotopuzzel met 48 stukjes, doosformaat

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Maat van de puzzel:

Gelegde maat

ca. 48 x 36 cm

Maat van de puzzelstukjes:

Maat van de puzzelstukjes

ø 6 x 6 cm

Dikte van de puzzelstukjes:

Puzzelkarton

2,2 mm

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
wo, 29.03.2023 - do, 30.03.2023
Puzzel tips

Tips & ideeën

Aanbevolen resolutie

De drukkwaliteit van uw fotopuzzel is afhankelijk van de resolutie van uw foto. Voor een fotopuzzel met 48 stukjes raden wij een foto met een formaat van 3409 x 2567 pixels aan.

Belangrijk: Let u goed op, dat uw foto niet wazig en vooral niet onderbelicht is.

Ontwerp-tip

In tegenstelling tot foto’s met donkere kleuren zijn foto’s met felle en heldere kleuren eenvoudiger te leggen. Foto’s met veel details zijn beter geschikt als die met grote eenkleurige vlakken (Bijv. zee of hemel).

Puzzel varianten

Kies uw fotopuzzel:

Puzzelbenodigdheden

Kies uw puzzelbenodigdheden:

Beoordelingen

De beoordelingen hieronder hebben alleen betrekking op het bestelde product en zijn eigenschappen. Alleen klanten, die het product hebben besteld, kunnen een beoordeling afgeven.

faq

Veel gestelde vragen

 • Is deze fotopuzzel ook geschikt voor kinderen?

  Jazeker! Voor kleine kinderen is de fotopuzzel met 48 stukjes wel een uitdaging, maar hij overweldigt ze niet, geen spoor van frustratie dus. De precies gestanste en grote stukken zijn niet scherpkantig en kunnen niet worden ingeslikt.

 • Kan ik mijn fotopuzzel zowel horizontaal als ook verticaal bestellen?
  U kunt het gewenste formaat zelf vastleggen aan de hand van de foto.
 • Hoe kan ik mijn gelegde fotopuzzel voorbereiden om hem bijvoorbeeld aan de wand te hangen?

  U kunt uw fotopuzzel met onze Puzzel lijm vastplakken. Een nog beter alternatief is onze Puzzellijst waarmee u de fotopuzzel met meer stijl aan de wand kunt hangen.

 • Kan ik de status van mijn bestelling zien?
  1. U krijgt per e-mail een bestelbevestiging. In deze bevestiging vindt u een button, waarmee u de actuele status van uw bestelling kunt controleren. Kijkt u even in uw spambox als de bevestiging niet binnen 15 minuten zichtbaar is.
  2. Als u op de button in de bestelbevestiging klikt, komt u op uw persoonlijke statuspagina terecht. Daar vindt u alle informatie over uw bestelling, zoals de betalingsstatus, de voortgang in de productie enz. Zodra uw pakket de productie verlaat, verschijnt hier ook het UPS tracking nummer. Als u op het tracking nummer klikt, wordt u naar het UPS tracking systeem geleidt, waar u het pakket kunt volgen.
  3. Ook in de verzendbevestiging vindt u een button, waarmee u het pakket kunt volgen.