Fotopuzzel 200 stukjes

» Productbeoordelingen:
(226)
4,83/5,0
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
vr, 03.02.2023 - ma, 06.02.2023
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
vr, 03.02.2023 - ma, 06.02.2023

€ 26,99 € 24,99

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
vr, 03.02.2023 - ma, 06.02.2023

Productbeschrijving

Onze fotopuzzel met 200 stukjes is een soort tussenpuzzel en buitengewoon geschikt voor kinderen, die al een iets grotere uitdaging willen dan de 100 stukjes puzzel. Door het nog steeds overzichtelijke aantal stukjes is het puzzelen wel spannend, maar toch niet te moeilijk. En bij een puzzel met je eigen foto, waar leuke herinnering aan zijn verbonden, is het leggen van de puzzel beslist niet saai. Het eindresultaat maakt in ieder geval indruk.

De fotopuzzel met 200 stukjes is niet alleen de beste uitdaging voor kinderen die nog naar de basisschool gaan, maar ook voor bejaarden. Vanwege het niet zo grote aantal stukjes kan de puzzel relatief snel worden gelegd en verlangt niet al te veel moeite. De in verhouding met de 500-, 1000- en 2000 stukjes fotopuzzels duidelijk grotere stukken maken deze fotopuzzel vrij eenvoudig te leggen.

Leeftijdsadvies

Vanaf 6-8 jaar

Verpakking

De fotopuzzel wordt in losse stukjes geleverd
in de door u gepersonaliseerde puzzeldoos.

Maat van de doos:

Maat van de doos

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Maat van de puzzel:

Maat van de puzzel

ca. 48 x 36 cm

Maat van de puzzelstukjes:

Maat van de puzzelstukjes

Ø 3,0 x 2,8 cm

Dikte van de puzzelstukjes:

Dikte van de puzzelstukjes

2,2 mm

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
vr, 03.02.2023 - ma, 06.02.2023
Tips & ideeën

Tips & ideeën

Aanbevolen resolutie

De drukkwaliteit van uw fotopuzzel is afhankelijk van de resolutie van uw foto. Voor een fotopuzzel met 100 stukjes raden wij een foto met een formaat van 3409 x 2567 pixels aan.

Belangrijk: Let u goed op, dat uw foto niet wazig en vooral niet onderbelicht is.

Ontwerp-tip

Opa's en Oma's zijn gek op foto's van de kleinkinderen. U heeft beslist in uw foto map een leuke familiefoto of een foto van de eerste schooldag, waarmee u voor hen een hele persoonlijke fotopuzzel kunt maken.

Puzzel varianten

Kies uw fotopuzzel:

Puzzelbenodigdheden

Kies uw Puzzelbenodigdheden:

Beoordelingen

De beoordelingen hieronder hebben alleen betrekking op het bestelde product en zijn eigenschappen. Alleen klanten, die het product hebben besteld, kunnen een beoordeling afgeven.

faq

Veel gestelde vragen

 • Kan ik mijn fotopuzzel zowel horizontaal als ook verticaal bestellen?

  U kunt het gewenste formaat zelf vastleggen aan de hand van de foto.

 • Hoe kan ik mijn gelegde fotopuzzel voorbereiden om hem bijvoorbeeld aan de wand te hangen?

  U kunt uw fotopuzzel met onze Puzzel lijm vastplakken. Een nog beter alternatief is onze Puzzellijst waarmee u de fotopuzzel met meer stijl aan de wand kunt hangen.

 • Kan ik de status van mijn bestelling zien?
  1. U krijgt per e-mail een bestelbevestiging. In deze bevestiging vindt u een button, waarmee u de actuele status van uw bestelling kunt controleren. Kijkt u even in uw spambox als de bevestiging niet binnen 15 minuten zichtbaar is.
  2. Als u op de button in de bestelbevestiging klikt, komt u op uw persoonlijke statuspagina terecht. Daar vindt u alle informatie over uw bestelling, zoals de betalingsstatus, de voortgang in de productie enz. Zodra uw pakket de productie verlaat, verschijnt hier ook het UPS tracking nummer. Als u op het tracking nummer klikt, wordt u naar het UPS tracking systeem geleidt, waar u het pakket kunt volgen.
  3. Ook in de verzendbevestiging vindt u een button, waarmee u het pakket kunt volgen.