Fotopuzzels en spellen – vandaag besteld, morgen opgestuurd! Truck

Bedrijfsgegevens

fotopuzzel.nl is een handelsmerk van:

puzzle & play GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt a.d. Waldnaab
Duitsland

Contact:
Tel: 0049 9602 94419-24
Onze medewerkers onder dit nummer spreken Nederlands
Fax: 0049 9602 94419-10
Email: service@fotopuzzel.nl

BTW Nr: NL 823669439B01
Amtsgericht Weiden: HRB 3449

Algemeen directeur: Franz Trescher

Aarzel niet om contact met ons op te nemen:
service@fotopuzzel.nl
Wij verheugen ons op uw bericht!


Online geschillenbeslechting:
De Europese Commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting (OG) opgezet, dat u kunt vinden via de externe link https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Onze onderneming neemt op dit moment niet deel aan de daar aangeboden procedure voor alternatieve geschillenbeslechting; het platform voor online geschillenbeslechting kan daarom op dit moment niet door klanten van onze onderneming worden gebruikt.

Auteursrecht:
Alle teksten, beelden, illustraties, animaties, video's en ander materiaal op deze websites zijn onderworpen aan de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van puzzle & play GmbH. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van puzzle & play GmbH. .

Links:
Deze website kan links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van puzzle & play GmbH. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Aansprakelijkheidsuitsluiting
Hoewel onze website en de inhoud hiervan met de grootst mogelijke zorg samengesteld is, kunnen enerzijds geen rechten aan de inhoud worden ontleend en kan anderzijds geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden.

Privacy bescherming :
Onze algemene voorwaardsen zijn van toepeassing. U vindt ze hier...

Geldigheid van uitsluiting van aansprakelijkheid
Deze uitsluiting van aansprakelijkheid dient te worden beschouwd als onderdeel van het internetaanbod dat een koppeling naar deze pagina bevat. Indien delen of losse passages van deze tekst niet (langer) of nog slechts gedeeltelijk aan de toepasselijke wetgeving voldoen, heeft dit geen gevolgen voor de inhoud en geldigheid van het resterende document.

Beeldrechten:
Bronnen van de afbeeldingen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.